BBI The Foster Bifocal Sun Reader Sport

אתה יכול להחזיר פריט זה מכל סיבה שהיא : אין דמי משלוח יש להחזיר את הפריט במצב חדש ולא בשימוש. עבור להזמנות שלך כדי להתחיל את החזרה. הדפיס את תווית המשלוח החוזרת. אתה יכול להחזיר פריט זה מכל סיבה שהיא : אין דמי משלוח. יש להחזיר את הפריט במצב חדש ולא בשימוש. עבור להזמנות שלך כדי להתחיל את החזרה. הדפיס את תווית המשלוח החוזרת. עדשת פוליקרבונט. רוחב עדשות : 82 מילימטרים. מידות מוצר - רוחב עדשות : 2.20 '', גובה העדשה : 1.54 '', אורך הגשר : 0.67 '' צבעים זמינים - שחור או צב עם חוזקות הגדלה ענבר - 1.00 בחר חבילה יחידה או 2 חבילה. תיק הנשיאה של "מציאות מדהימות" כלול תיק נשיאה של מיקרופייבר. מסגרת פוליקרבונט עמידה ועמידה עמידה בפוליקרבונט היי-טק עמיד לשיפור הבטיחות תוך כדי עבודה, משחק, אופניים, נהיגה, גולף, דיג, ריצה, טיולים רגליים וכל הפעילויות. נהדר ללבוש על אופנוע. משקפיים אלה אינם מקוטבים. חי בצד הספורטיבי עם משקפי הבטיחות הביפוקליים של פוסטר. מסגרת חצי-סופית אופנתית חצי-סופית חצי-סופית חצי מסגרת זו בעדשות כהות כדי להגן על עיניך מפני קרני UV מזיקות ועדשות ביפוקליות שיעזרו לך לקרוא את האותיות הקטנות. קטעים קטנים של הגדלה בתחתית כל העדשה מציעים את הכוח הדרוש לך בעוד שלשאר העדשה אין הגדלה. שדה ראיה גדול עם 100% הגנה על UVA ו- UVB מכל הכיוונים. משקפי משקפי Saftey איכותיים במחיר שווה לכל נפש. זמין בכוחות : +1. אם אינך רואה את הכוח שלך רשום אנא עיין ברישום אחר בכתובת : Foster Bifocal Sun Reader Sport ועוטף את קריאת משקפי השמש על ידי מציאות מדהימות. כלול תיק אתלטי Z87.1 מאושר, לא מקוטב, "מציאות מדהימות". אתה יכול להחזיר פריט זה מכל סיבה שהיא : אין דמי משלוח. יש להחזיר את הפריט במצב חדש ולא בשימוש. עבור להזמנות שלך כדי להתחיל את החזרה. הדפיס את תווית המשלוח החוזרת. חי בצד הספורטיבי. קורא השמש הבלתי-חצי-חצי הזה יש עדשות כהות כדי להגן על עיניך מפני קרני UV מזיקות ועדשות ביפוקליות כדי לעזור לך לקרוא את האותיות הקטנות. מסגרת חצי שפה זו כוללת קטעים קטנים של הגדלה בתחתית כל עדשה המציעה את הכוח הדרוש לך בעוד שלשאר העדשה אין הגדלה. ניתן להשיג בכוחות : +1.00, צבעים זמינים : שחור וצב עם אמבר. בחר חבילה יחידה או חבילה 2. תיק הנשיאה של "מציאות מדהימות" כלול תיק נשיאה של מיקרופייבר.

אור כחול חוסם משקפי קריאה מולטיפוקליים מתקדמים, עדשות מתכת ועדשות שרף, רחוקים וקרובים לשימוש כפול לקוראים לא מקוטבים לנשים/גברים

✔ גודל מוצר רוחב עדשות : 53 מ"מ / 208 ", גובה העדשה : 41 מ"מ / 1.61", גשר : 20 מ"מ / 0.78 ", רוחב כולל : 141 מ"מ / 5.55", זרוע : 142 מ"מ