עמוספון 24 יחידות מיני עשה זאת בעצמך כובע חג המולד שדון כובע חג המולד סוכרייה על מקל למעלה כורכת טופרים כובע בקבוק יין לסוכרייה

יד לשטוף בלבד אידיאלי צד טובה או חג המולד מתנה למשפחה וחברים. אפשרויות קלאסיות לעיצוב חג המולד וקישוט הבובות שלך!. מקסים וחגיגי חג המולד דפוסים, גם לייפות את המפלגה. כובע חג המולד חגיגי כדי ליצור אווירה חגיגית בחג שמח זה. את חג המולד סוכריות על מקל כובעי יכול לשמש שוב ושוב עבור רבים זמן בשימוש רגיל. תיאורעשוי בד לא ארוג. אפשרויות קלאסיות לעיצוב חג המולד וקישוט הסוכרייה על מקל שלך! קישוט יפה ומעניין עבור סוכרייה על מקל, בדיוק כמו סוכריות על מקל שלך גם לובש כובע חג המולד! את חג המולד סוכריות על מקל כובעי יכול לשמש שוב ושוב עבור רבים זמן בשימוש רגיל.תכונות-צבע : כפי שמוצג.- חומר : לא ארוג בד. 3 על 3 על 5 סנטימטר.- זה סט כולל 12 יחידות חג המולד כובעי 12 יחידות שדון עיצוב חג המולד כובעי עבור סוכרייה על מקל.- נהדר חג המולד אביזרי סוכרייה על מקל, ממתקים, וצעצועים וכן הלאה.- עשוי שאינו ארוג בד לשימוש עמיד.- קלאסי אפשרויות עבור חג המולד דקור שלך בובות קישוט!- מקסים וחגיגי חג המולד דפוסים, גם לייפות את המפלגה.- כובע חג המולד חגיגי כדי ליצור אווירה חגיגית בחג שמח זה.- אידיאלי צד טובה או חג המולד מתנה למשפחה וחברים.- את חג המולד סוכריות על מקל כובעי יכול לשמש שוב ושוב עבור רבים זמן בשימוש רגיל.- טיפים חמים : קונה יקר, בשל אפקט תאורה, הבהירות של המסך, מדידה ידנית וכו', יכולים להיות שיש כמה הבדלים קלים בצבע ובגודל בין התמונה והפריט בפועל. מאוד מקווה שאתה יכול להבין! תודה לךחבילה כולל24 כובע סוכרייה על מקל.