לוחות כתיבה 20 מארז לוחות קליפ בגודל אותיות עם פרופיל נמוך קליפ סטנדרטי בגודל 4 בגודל 12.5 על 9 אינץ 'עבור 8.5

גודל אותיות* - 9 על 125 אינץ ' (23*32 ס מ) לוחות כתיבה מושלמים עבור נייר בגודל 4 וגיליונות נייר בגודל 8.5 על 11 שיכולים לשמור מסמכים במקום וקל לכתיבה וארגון ונמצאים בשימוש נרחב עבור מורים, סטודנטים, עובדים ואחיות. -עם נשלף תליית לולאה לתלייה קלה, את נמוך פרופיל לוח עם 6" חלודה עמיד אביב קליפ מאובטח מחזיק עד 100 גיליונות של נייר, בקלות להיערם ומאוחסן והוא מושלם עבור נסיעה, מחסן, משרד, אימון וכיתת בית הספר. *חלק כתיבה משטח * - את גדול עץ לוח יכול לתת לך להיפטר של שולחן בזמן בתקיפות מחזיק ניירות, עמיד עץ יוצר חלק כתיבה משטח בשני הצדדים ויכול לשמש בכל עת ובכל מקום. *בטוח עיצוב * - גומי קליפים הם ידידותי כדי נייר, הגנה על נייר מפני נזק והימנעות כניסה על נייר, עגול פינות יהיה למנוע זה מסריטות העור שלך. *קל משקל ועמיד-עשוי עץ ממוחזר בצפיפות גבוהה בעובי 3 מ מ, לוחות העץ לא ישברו בקלות, קל משקל ועמיד לשימוש זמן רב. האפי באיכות גבוהה לוחות כתיבה הם 3 מ מ עבה, עבה ויציב מספיק ולא לשבור בקלות, עמיד לשימוש זמן רב.5 סנטימטרים פונקציונלי לוחות נועדו להתאים 4 נייר, עמיד עץ לוח יוצר חלק כתיבה משטח כך אתה יכול בקלות לכתוב בכל מקום, לא רק ליד שולחן. לוחות אלה יש משטח חלק ופינות עגולות אשר הוא עיצוב בטוח לילדים או בני נוער. זה לא רק נהדר משרד או בכיתה אספקת עבור מורים ובתי ספר, אבל גם חיוני עבור סוגים רבים של אירועים או מסיבות.