Azeeda 2 x 'אני אוהב את דרום קוריאה' עדשה מיקרו -סיבית/כוסות מטליות ניקוי

מטליות עדשות מיקרו -סיביות רכות מודפסות בצד אחד קל משקל ונייד, כך שתוכלו להסיר ללא מאמץ אבק וסימנים בכל מקום. אידיאלי לטאבלטים, טלפונים, משקפיים, משקפי שמש, מחשבים ניידים, עדשות מצלמה, טלוויזיות חכמות ומשקפת. גודל : 180 מ"מ x 150 מ"מ. הסר ללא מאמץ אבק, כתמים וטביעות אצבעות עם חבילה זו של 2 מטליות מיקרו -סיביות. אביזרים נוחים אלה נדפסים בעיצוב מבריק מצד אחד, ונראים נהדר ושומרים על הפריטים היקרים ביותר שלך שנראים טובים כמו חדשים! החומר הקל שלהם מתקפל בקלות למארזים וכיסים משקפיים, כך שתוכל להשתמש בהם בכל פעם שתלך. מושלם לניקוי טבליות, טלפונים, משקפיים, משקפי שמש, מחשבים ניידים, עדשות מצלמה, טלוויזיות חכמות ומשקפת. גודל בד : 180 מ"מ x 150 מ"מ חבילה זו מכילה 2 מטליות עדשות.

אור כחול חוסם משקפי קריאה מולטיפוקליים מתקדמים, עדשות מתכת ועדשות שרף, רחוקים וקרובים לשימוש כפול לקוראים לא מקוטבים לנשים/גברים

✔ גודל מוצר רוחב עדשות : 53 מ"מ / 208 ", גובה העדשה : 41 מ"מ / 1.61", גשר : 20 מ"מ / 0.78 ", רוחב כולל : 141 מ"מ / 5.55", זרוע : 142 מ"מ