Pellebant Dresser לחדר שינה עם 7 מגירות, מגדל אחסון אנכי גבוה, מסגרת מתכת חסון, פחי אחסון בד עם ידית עץ וחלק עליון מעץ, יחידת

בנייה איכותית - מיוצרת עם מסגרת מתכת עוצמתית ועליית עץ MDF עמידה; מכיל 7 מגירות בד נשלפות ומתקפלות, קלות למגוף עם ידיות עץ; כולל 4 רגליים מפלסטיק מתכווננות המונעות שריטות לרצפה שלך, כמו גם להתאים לרצפה לא אחידה בד עמיד - כל הצדדים החיצוניים והצדדים הפנימיים עשויים מבד איכותי ונושם. מאפשר טיפול קל - נגב נקי עם מטלית לחה ולתת לו להתייבש. הרכבה קלה - ההוראות המפורטות שלנו ינחו אתכם בתהליך התקנה ללא טרחה. כל החלקים והאביזרים כלולים בחבילה, פשוט מהדקים ברגים וזה ייעשה!. ערכת צבעים רב -תכליתית - מגירות בד פרימיום, מסגרת מתכת יציבה ועץ עץ אטום למים בשילוב לעיצוב מלוטש ומודרני. נראה נהדר בכל חלל - חדרי מגורים, חדרי שינה, מסדרונות, כניסה, ארונות, משתלות וכו '. קיבולת אחסון גדולה - 7 מגירות עמוקות מספקות שטח אחסון בשפע וקלות לארגון.EACH מגירות גדולות מימד -21.EACH מגירות קטנות מימד -11. איכות בנייה-מיוצר עם מסגרת מתכת עוצמתית ומגזרי מעץ MDF עמידים; מכיל 7 מגירות בד נשלפות ומתקפלות, קלות למגוף עם ידיות עץ; כולל 4 רגליים מפלסטיק מתכווננות המונעות שריטות לרצפה שלך, כמו גם להתאים את הרצפה הלא אחידה . בד עמיד - כל הצדדים החיצוניים והצדדים הפנימיים עשויים מבד באיכות גבוהה ונושמת. מאפשר טיפול קל - נגב נקי עם מטלית לחה ותן לו להתייבש. הרכבה קלה - ההוראות המפורטות שלנו ינחו אתכם דרך טרחה תהליך התקנה. כל החלקים והאביזרים כלולים בחבילה, פשוט מהדקים ברגים וזה ייעשה! כל חלל - חדרי מגורים, חדרי שינה, מסדרונות, כניסה, ארונות, משתלות וכו '. קיבולת אחסון גדולה - 7 מגירות עמוקות מספקות שטח אחסון בשפע וקלות לארגון.EACH מגירות גדולות מימד -21.EACH מגירות קטנות מימד -11. יפה הימים מגיעים מהארגון, שאליו מיושמת השידה הזו. מיוצר עם מסגרת מתכת עוצמתית ומגזרי מעץ MDF עמידים; 6 מגירות בד נשלפות ומתקפלות, קלות למגוף עם ידיות מעץ; 4 רגליים פלסטיק מתכווננות המונעות שריטות לרצפה שלך . תסתוב צעצועים, משחקים, ספרים, שמיכות, אביזרים ועוד כדי למקסם את המרחב שלך עם אורח חיים מודרני. אנו מציעים צבעים שונים השונים התואמים את עיצוב הבית שלך.