אוטומטית שני עופרת כלבים, 2 ב 1 שדרוג רצועה כפולה רצועה שלב שלב רצועה מתכווננת וזעזוע סופג באנג'י ללא סבך אימונים

גרסה חדשה רצועה כפולה - מצמד ההובלה הכפול לכלבים משודרג ומשולב עם גרסה אלסטית פעמיים המיועדת לכלבים אנרגטיים גדולים או יותר, ואילו צד אחר מיועד לכלבלב קטן יותר זה מאפשר שליטה קלה יותר עבור כלבים רב שלך בו זמנית בעת הליכה ואימונים. ספיגת גמישות וזעזוע - המוביל המפוצל שלנו לשני כלבים מיישם עיצוב בנג'י נוח סופג הלם, הכפיל אלסטי לכלבים הגדולים יותר, כדי להגן מפני מהלכים פתאומיים ומשיכה חזקה, להפחית את הכאב של כלבים ובעלים גוררים. נוח ומתכוונן - אורך מתכוונן טוב בגודל 16.5 אינץ '/42 ס"מ עד 22.4 אינץ'/60 ס"מ, החלק האלסטי הכפול עד 31.5 אינץ '/80 ס"מ, כך שהכלבים שלך יוכלו להיות עצמם נוחים ללא הגבלה, מתאימה להליכה בכלב קטן עם אנרגטי או כלבים פעילים. מה שכן, המתיחות של מפצל הרצועה מאפשרת לקטן יותר למשוך מעט מבלי להטריד את הכלב השני, לנוע בחופשיות סביבך. נטול סבך ועמידות - אין מוביל מפצל כלבי סבך זה חומר ניילון איכותי ומצויד במחבר מתכת מסתובב 360 מעלות במצורף העליון גם אצל ווים הכפולים. זה מגביר את הגמישות והעמידות של עופרת הכלב, יתר על כן, נמנע גם מכל סבוך בעת הליכה של 2 כלבים. תפרים רפלקטיביים בטיחותיים - התפרים המשקפים אור משני צידי מפצל העופרת הכלבים הכפולים יציעו בטיחות ונראות נוספת בלילה לטיולים או ריצות מהנות. יתר על כן, רצועות כלבים כפולות זו זמינות בצבעים בהירים וקלים לראות כדי לעזור לכלביכם להתבלט בקלות. גרסה חדשה רצועה כפולה - מצמד ההובלה הכפול לכלבים משודרג ומשולב עם גרסה אלסטית פעמיים המיועדת לכלבים אנרגטיים גדולים או יותר, ואילו צד אחר מיועד לכלבלב קטן יותר. זה מאפשר שליטה קלה יותר עבור כלבים רב שלך בו זמנית בעת הליכה ואימונים. ספיגת גמישות וזעזוע - המוביל המפוצל שלנו לשני כלבים מיישם עיצוב בנג'י נוח סופג הלם, הכפיל אלסטי לכלבים הגדולים יותר, כדי להגן מפני מהלכים פתאומיים ומשיכה חזקה, להפחית את הכאב של כלבים ובעלים גוררים. נוח ומתכוונן - אורך מתכוונן טוב בגודל 16.5 אינץ '/42 ס"מ עד 22.4 אינץ'/60 ס"מ, החלק האלסטי הכפול עד 31.5 אינץ '/80 ס"מ, כך שהכלבים שלך יוכלו להיות עצמם נוחים ללא הגבלה, מתאימה להליכה בכלב קטן עם אנרגטי או כלבים פעילים. מה שכן, המתיחות של מפצל הרצועה מאפשרת לקטן יותר למשוך מעט מבלי להטריד את הכלב השני, לנוע בחופשיות סביבך. נטול סבך ועמידות - אין מוביל מפצל כלבי סבך זה חומר ניילון איכותי ומצויד במחבר מתכת מסתובב 360 מעלות במצורף העליון גם אצל ווים הכפולים.

ליל כל הקדושים שמח דלעת רוח רפאים צווארון כלב בנדנה משולש מחמד הצעיף חתול חתול צווארונים גורפים צוללים מתכווננים רצועה מתכווננת

? חומר : פוליאסטר, הדפסה חיובית ושלילית כאחד שטיפת ידיים או שטיפת מכונות, יבשה בצל גודל : מגבת פנים : 8.12in (צד

אייצ ' י נייד סיליקון מתקפל לחיות מחמד חתול קערות,[2 מארז] מתקפל להרחבה מים האכלת נסיעות קערת כוס צלחת עבור חיות מחמד כלבים וחתולים

חבילה כוללת : 2 מארז של קטן בעלי החיים קערות ב 2 צבעים שונים עם 2 מארז נשיאת טבעות מתכת עשה עם סיליקון באיכו�