קופסא קופסת קופסת קופסת קופסת קופסת קופסת קופסת תכשיטים אדומה קופסת תכשיטים אדום קופסת אחסון יום הולדת לתיבת

קופסת המתנה שלנו יכולה להחזיק מתנות כמו שעונים, תכשיטים, ממתקים, אביזרי בגדים קטנים, כרטיסי מתנה, נרות קטנים, בושם או קלן זה יכול לשמש גם לאחסון וארגון קישוט יומי או עונתי. מתאים לימי הולדת, מקלחות לתינוקות, חתונות, חג הפסחא, יום האמהות, פסטיבלים, ימי הולדת, חתונות, ימי נישואין, סיום לימודים, חמורה ביתית ואירועים אחרים. קופסאות מתנה יפהפיות חוסכות לך את הצורך למצוא נייר עטיפה, סרט או קלטת כדי לעטוף את המתנות שלך. תיבת מתנה פשוטה זו משפרת והופכת את המתנה שלך לתצוגה ייחודית. מרקם מט וקשת אלגנטית על מכסה הקופסה. אנו מציעים לך שירות אמין לאחר מכירות. אם יש לך שאלות לגבי המוצרים שלנו או בעיות בחבילות שלך, אנא אל תהסס לפנות אלינו. קופסת המתנה שלנו יכולה להחזיק מתנות כמו שעונים, תכשיטים, ממתקים, אביזרי בגדים קטנים, כרטיסי מתנה, נרות קטנים, בושם או קלן. זה יכול לשמש גם לאחסון וארגון קישוט יומי או עונתי. מתאים לימי הולדת, מקלחות לתינוקות, חתונות, חג הפסחא, יום האמהות, פסטיבלים, ימי הולדת, חתונות, ימי נישואין, סיום לימודים, חמורה ביתית ואירועים אחרים. קופסאות מתנה יפהפיות חוסכות לך את הצורך למצוא נייר עטיפה, סרט או קלטת כדי לעטוף את המתנות שלך. תיבת מתנה פשוטה זו משפרת והופכת את המתנה שלך לתצוגה ייחודית. מרקם מט וקשת אלגנטית על מכסה הקופסה. אנו מציעים לך שירות אמין לאחר מכירות. אם יש לך שאלות לגבי המוצרים שלנו או בעיות בחבילות שלך, אנא אל תהסס לפנות אלינו. תיאור קופסת המתנה שלנו יכולה להחזיק מתנות כמו שעונים, תכשיטים, ממתקים, אביזרי בגדים קטנים, כרטיסי מתנה, נרות קטנים, בושם או קלן. תכונות- צבע : אדום .- חומר : נייר- גודל : 32x24x11 ס"מ. חבילה כולל קופסת מתנה 1 x.