תיקי קוסמטיקה של Tbouobt לנשים, תיקי איפור טיולים באביזרי תיקי טנדרטראט, מארגן, פרחים פרחים פרחים של פרח אמנות סגול

גודל - 85 אינץ '/21x8x9 ס"מ, קל לנשיאה ולאחסן בתיק יד. חומרים - עשויים עור מיקרופייבר. עם רוכסן באיכות גבוהה בחלקו העליון. קל משקל ורך למגע. רב תכליתי - נוח לאחסן חפצים קטנים שונים כמו מוצרי טיפוח, מברשות איפור, שפתון, תכשיטים, שעונים, מפתחות, קלפים וכו '. זה שומר על האובייקטים היומיומיים שלך מסודרים ומוגנים. אירועים רבים - תיק קוסמטי מסוגנן זה אידיאלי לחדר אמבטיה, חדר כושר, נסיעות, חופשה, קמפינג, טיול עסקים ופעילויות חיצוניות שונות. זה יכול לשמש גם כמארז עיפרון, ארנק, תיק דואר, שקית נסיעות, שקית אחסון. התאמה אישית בהתאמה אישית - יש הרבה יותר תיקים קוסמטיים אלגנטיים וחמודים בחנות שלנו. מה שמעניין יותר הוא שאנו מספקים שירותי התאמה אישית בחינם, שלחו לנו את התמונות המועדפות עליכם! תיק קוסמטי בהתאמה אישית הגיוני יותר במתנה.5 אינץ '/21x8x9 ס"מ, קל לנשיאה ולאחסן בתיק יד. חומרים - עשויים עור מיקרופייבר. עם רוכסן באיכות גבוהה בחלקו העליון. קל משקל ורך למגע. רב תכליתי - נוח לאחסן חפצים קטנים שונים כמו מוצרי טיפוח, מברשות איפור, שפתון, תכשיטים, שעונים, מפתחות, קלפים וכו '. זה שומר על האובייקטים היומיומיים שלך מסודרים ומוגנים. אירועים רבים - תיק קוסמטי מסוגנן זה אידיאלי לחדר אמבטיה, חדר כושר, נסיעות, חופשה, קמפינג, טיול עסקים ופעילויות חיצוניות שונות. זה יכול לשמש גם כמארז עיפרון, ארנק, תיק דואר, שקית נסיעות, שקית אחסון. התאמה אישית בהתאמה אישית - יש הרבה יותר תיקים קוסמטיים אלגנטיים וחמודים בחנות שלנו. מה שמעניין יותר הוא שאנו מספקים שירותי התאמה אישית בחינם, שלחו לנו את התמונות המועדפות עליכם! תיק קוסמטי בהתאמה אישית הגיוני יותר במתנה. אם יש לך שאלות לפני שאתה רוכש או לאחר קבלת המוצר, אתה יכול לומר לנו. אנו נעשה כמיטב יכולתנו לתקן את הבעיה שלך, ונשמח לשמוע את ההצעות שלך כשאנחנו מנסים לעשות טוב יותר.

4 יחידות גלוריהובי כיס תיק קוסמטי לסחוט למעלה, מעוור טלה כיס תיק קוסמטי, עצמי סגירת איפור פאוץ,נשים מיני איפור תיק נסיעות אחסון

אתה תקבל 4 מיני קוסמטי שקיות בצבעים שונים, שחור, שמיים כחול, צהוב וורוד כמות מספקת וצבעים שונים יכולים לע�