Elanze מעצבת 16 חלקים מודרניים שיק קרמיקה קרמיקה כלי אוכל כלי אוכל - שירות ל -4, Slate Gray

חישוקי צורה חופשית וגימור זיגוג מביאים חום מלאכותי לאוכל המשפחתי היומיומי שלך, הצבע והצורה שלך עשויים להשתנות מעט בגלל השונות האמנותית והתחושה בעבודת יד כל שירות כולל צלחת ארוחת ערב אחת, 1 צלחת סלט, קערה אחת וספל 1, צלחת ארוחת ערב גודדת כ -10.5 אינץ 'לרוחב, צלחת הסלט נמדדת בערך 8 אינץ', קערה מודדת כ- 7.25 אינץ 'לרוחב ומחזיקת כ 18 אונקיות נוזלים, ספל מודד כ -4 4 גובה סנטימטרים ומחזיק כ 12 אונקיות נוזליות. צבע מנומר עדין מצטרף למראה עכשווי עם סגנון כפרי. מנות מתואמות עם חללי מטבח רבים וארגון מדף פתוח, מדיח כלים בטוח ובטוח במיקרוגל. הכלול באריזות מגן, מוכן למחוננות או להוסיף למנות היומיות שלך בבית. חישוקי צורה חופשית וגימור זיגוג מביאים חום מלאכותי לאוכל המשפחתי היומיומי שלך, הצבע והצורה שלך עשויים להשתנות מעט בגלל השונות האמנותית והתחושה בעבודת יד. כל שירות כולל צלחת ארוחת ערב אחת, 1 צלחת סלט, קערה אחת וספל 1, צלחת ארוחת ערב גודדת כ -10.5 אינץ 'לרוחב, צלחת הסלט נמדדת בערך 8 אינץ', קערה מודדת כ- 7.25 אינץ 'לרוחב ומחזיקת כ 18 אונקיות נוזלים, ספל מודד כ -4 4 גובה סנטימטרים ומחזיק כ 12 אונקיות נוזליות. צבע מנומר עדין מצטרף למראה עכשווי עם סגנון כפרי. מנות מתואמות עם חללי מטבח רבים וארגון מדף פתוח, מדיח כלים בטוח ובטוח במיקרוגל. הכלול באריזות מגן, מוכן למחוננות או להוסיף למנות היומיות שלך בבית. יופי מזדמן הוא ללא מאמץ עם Elanze Designs Setwards Setwars, ספלים וכובשים ועיתונות צרפתית. הביאו חום לאוכל המשפחתי היומיומי שלכם ולפעילויות היומיומיות שלכם.

צל סיר חול ברור בסגנון מותאם אישית סיר חול סגול מלא בעבודת יד מלא שזיף פריחת אבן קומקום קומקום 清砂 壶 影定 制款 紫砂壶 全 手工 名家 梅花石 瓢 茶壶

תה חול סגול חיית מחמד תה חול סגול גולמי קישוט מגש תה פסל חרס סגול חיית מחמד תה, קומקום סט תה חימר סגול חיית