כלי מידה חרוטי, כוס מדידה במעבדת זכוכית יישום רחב נייד יישום 250 מל קיבולת עמידה בקנה מידה ברור עבור הכיתה

קריאה פשוטה : מגיעה עם קשקשים ברורים, אמצעי חרוטי זה מאפשר קריאה קלה להבטיח דיוק עבודה גבוה חומר זכוכית : באמצעות זכוכית בורוסיליקט מובחרת, הכלי עבה, שהוא עמיד מאוד עם חומצה ואלקלי. קיבולת גדולה : מיועדת לקיבולת של 250 מ"ל, כוס המדידה מאפשרת ערבוב והוספה של ממיס גמיש. שימושים מעשיים : חליפות לניסויים תעשייתיים, ניסויים בהוראה, ניסויים ביתיים וכן הלאה, שימושי מאוד. מעמד יציב : מבנה יציב מבטיח מעמד יציב ואילו הזכוכית השקופה מציעה נוף טוב יותר. קריאה פשוטה : מגיעה עם קשקשים ברורים, אמצעי חרוטי זה מאפשר קריאה קלה להבטיח דיוק עבודה גבוה . חומר זכוכית : באמצעות זכוכית בורוסיליקט מובחרת, הכלי עבה, שהוא עמיד מאוד עם חומצה ואלקלי . קיבולת גדולה : מיועדת לקיבולת של 250 מ"ל, כוס המדידה מאפשרת ערבוב והוספה של ממיסים גמישים. שימושים מעשיים : חליפות לניסויים תעשייתיים, ניסויים בהוראה, ניסויים ביתיים וכן הלאה, שימושי מאוד . עמידה יציבה : מבנה יציב מבטיח עמידה יציבה, ואילו הזכוכית השקופה מציעה תצוגה טובה יותר. ספציפית : סוג פריט : מדידה חרוטית : חומר חומר : בורוסיליקט זכוכית : אידיאלי לפרויקטים של מעבדה או מטבחים, לרוב חומצות, אלקאליס וממסים נפוצים רבים. קיבולת : רשימת חבילות של 250 מ"ל : 1 XCONICAL MEDENOTE : מוצר זה הוא מוצר זכוכית, אנא אל תניח אותו על קצה הפלטפורמה הגבוהה כדי להימנע משביקה.

Item Type:
Conical Measure
Material:
Borosilicate Glass
Application:
Ideal for laboratory projects or kitchens, for most acids, alkalis and many common solvents.
Capacity:
250mL
Package List:
1 xConical Measure:
Note:
This product is a glass product, please do not place it on the edge of the high platform to avoid breaking. :