2 יחידות 15 מל ריק אקריליק נייד משאבה אוויר איפור איפור קרם פנים קרם פנים שמן אתרי מוצרי טיפוח קוסמטיים אחסון נוזלי גודל

השתמש בתערובות שמן אתרי DIY, סרומים, סבוני נוזלים קרמים קלים תכנן את מתנת היופי המושלמת הביתית. גודל נסיעות מושלם, הוכחת דליפה סטרילית ואטומה לזעזועים. מחלק בדיוק את הסכום הנכון עם כל משאבה כדי להפחית את הפסולת. אתה יכול בקלות למלא ולמלא מחדש את בקבוקי המשאבה האווירית הריקים שלך עם מוצרים מועדפים לבית או גרסאות שנקנו בחנות לגודל נסיעה שימושי. משאבות אלה משתמשות בפעולה ואקום במקום קש, קל לניקוי, שימוש חוזר ומחזור. חבילה : 2 pcs; חומר : אקריליק; צבע : לבן; קיבולת : 15 מ"ל/30 מ"ל/50 מ"ל לבחירתך. השתמש בתערובות שמן אתרי DIY, סרומים, סבוני נוזלים קרמים קלים. תכנן את מתנת היופי המושלמת הביתית. גודל נסיעות מושלם, הוכחת דליפה סטרילית ואטומה לזעזועים. מחלק בדיוק את הסכום הנכון עם כל משאבה כדי להפחית את הפסולת. אתה יכול בקלות למלא ולמלא מחדש את בקבוקי המשאבה האווירית הריקים שלך עם מוצרים מועדפים לבית או גרסאות שנקנו בחנות לגודל נסיעה שימושי. משאבות אלה משתמשות בפעולה ואקום במקום קש, קל לניקוי, שימוש חוזר ומחזור. חבילה : 2 pcs; חומר : אקריליק; צבע : לבן; קיבולת : 15 מ"ל/30 מ"ל/50 מ"ל לבחירתך. מפרט : צבע : חומר לבן : אקריליק -קיבולת : 15 מ"ל /30 מ"ל /50 מ"ל לבחירת חבילתך : 2 יחידות לכל קיבולת גודל : 15 מ"ל : גובה 3.97 ס"מ 30 מ"ל : גובה 4.3 אינץ ' /11 ס"מ קוטר 1.

Color:
White