מארגן שקית אחסון בגדים גדולים עם ידית מזוין ידית מזוין בד עבה למאמנים, שמיכות, מצעים, מתקפלים עם רוכסן יציב,

✔️ [שדרוג חומרים ועיצוב] המארגן עשוי מבד לא ארוג באיכות גבוהה, שהוא עמיד ✔️ [סגירת רוכסן כפולה וידית מחוזקת] תיק האחסון שלנו יש עיצוב רוכסן כפול חלק שיכול להחליק בקלות לאורך הסגירה כשאתה משתמש בו. לא משנה כמה מלא התיק, ניתן להשתמש ברוכסן הדו כיווני בנוחות. ✔️ [צדדיות] מערך שקיות האחסון יכול לשמש לארון או למלתחה. זה מתאים לשימוש במעונות, עליית גג, מרתף וחדר שינה. כמו כן, העיצוב המתקפל מאפשר לאחסן אותו בקלות כאשר אינו בשימוש. ✔️ [קל לשימוש] הקופסה קלה במשקל וקל להזיז, ללא אספקת אריזה נוספת. פשוט פתח את החבילה. נהדר לאריזת חפציך בעת מעבר או למעונות במכללה. ✔️ ארגון [רב -תכליתי ומתקפל], חיסכון ונסיעות בחלל. אידיאלי לשימוש ואחסון במוסכים, ארונות, ארונות, מרתפים, עליית גג ותחת מיטות. קל להתקפל וניתן לאחסן אותו בכל מקום כשלא בשימוש. ✔️ [שדרוג חומרים ועיצוב] המארגן עשוי מבד לא ארוג באיכות גבוהה, שהוא עמיד. ✔️ [סגירת רוכסן כפולה וידית מחוזקת] תיק האחסון שלנו יש עיצוב רוכסן כפול חלק שיכול להחליק בקלות לאורך הסגירה כשאתה משתמש בו. לא משנה כמה מלא התיק, ניתן להשתמש ברוכסן הדו כיווני בנוחות. ✔️ [צדדיות] מערך שקיות האחסון יכול לשמש לארון או למלתחה. זה מתאים לשימוש במעונות, עליית גג, מרתף וחדר שינה. כמו כן, העיצוב המתקפל מאפשר לאחסן אותו בקלות כאשר אינו בשימוש. ✔️ [קל לשימוש] הקופסה קלה במשקל וקל להזיז, ללא אספקת אריזה נוספת. פשוט פתח את החבילה. נהדר לאריזת חפציך בעת מעבר או למעונות במכללה. ✔️ ארגון [רב -תכליתי ומתקפל], חיסכון ונסיעות בחלל. אידיאלי לשימוש ואחסון במוסכים, ארונות, ארונות, מרתפים, עליית גג ותחת מיטות. קל להתקפל וניתן לאחסן אותו בכל מקום כשלא בשימוש. כמות : 1pcpackage מכיל : שקית אחסון קיבולת גדולה 1x.

שקית אחסון בגדים לא משולבת לשמיכה - קיבולת גדולה של ליל כל הקדושים קלאית מארגני גולגולת עטלפים עם רוכסן מיכל אחסון קישוט לבית

【שקית אחסון גדולה במיוחד】 מדידה : 277 x 11 אינץ ', קיבולת המארגן היא 100 L שהיא גדולה יותר מאחרים בשוק מתאים לש�