אריזת אריזה פדורה פנמה פנמה סאן קיץ כובע חוף קובני טרילבי גברים נשים 55-64 סמ

קש נייר סגירת הוו ולולאה. שטיפת ידיים בלבד. ? ההתאמות הטובות ביותר הגדולות עבור 60-61 ס"מ 7 1/2-7 5/8, 23 5/8 אינץ '-24 אינץ כובע קל לקחת ועדיין להחזיק את צורתו. אתה יכול לקפל אותו מעט ולהתחיל פנימה במזוודה, נהדר לשייט, חופשת חוף, בחוץ . אתה יכול להסיר את הקמט מדי פעם בקלות עם ברזל קיטור, אתה יכול למצוא ההוראות מתמונות המוצר .? Unisex, כובע השמש הקצר של Straw Straw Fedora נראה מסוגנן הן על זכר ונקבה .? אופנתי, עיצוב להקת המותניים הייחודי מציע לסגנון אטרקטיבי ומובחן בסגנון אטרקטיבי ומיוחד . כך שהוא לא מתחמם יתר על המידה במזג אוויר חם, שוליים יכולים גם לספק צל שמש . יוניסקס, כובע השמש הקצר של פדורה השמש הקצר הזה נראה מסוגנן על זכר ונקבה כאחד. להקת צבע ניגודיות ייחודית ולוגו מתכת מציעה לסגנון אטרקטיבי ומיוחד בסגנון אטרקטיבי ומיוחד. כתר דמעה בפנים מבט, שום בטנה אינה נושמת וקלת משקל, מאוורר, כך שהוא לא מתחמם יתר על המידה בקיץ מזג האוויר החם. קלטת גרוסגריין מתכווננת שנבנתה בתוך פס הזיעה להתאמה רצויה.