בד גדול כביסה כביסה סגול פרחי Lavener פרחים מתקפלים על גבי בגדים בגידים קופסאות קופסאות צעצועים מארגן משתלת

מימד : 127" (H) / 32cmx50 ס"מ, גדול מהרגיל. חומר : 100% בד בד כותנה עם רירית ציפוי PEVA אטומה למים. מושלם לשימוש : קיבולת גדולה לארגון בגדים, קל משקל ונייד עם 2 ידיות לנשיאה קלה, סגירת חטיף בחלקו העליון למניעת אבק. רב פונקציות : סל האחסון יכול לעזור לארגן מוצרי ילדים, בגדי תינוקות, תחתונים, גרביים וגם לכביסת בגדים. ניתן להכניס לכל מקום : ניתן להכניס את פטיש הכביסה הזה לסלון, חדר שינה, חדר אמבטיה, מרפסת, מסדרון, חדר משחק לילדים, מטבח, כל מקום שאתה רוצה.7" (H) / 32cmx50 ס"מ, גדול מהרגיל. חומר : 100% בד בד כותנה עם רירית ציפוי PEVA אטומה למים. מושלם לשימוש : קיבולת גדולה לארגון בגדים, קל משקל ונייד עם 2 ידיות לנשיאה קלה, סגירת חטיף בחלקו העליון למניעת אבק. רב פונקציות : סל האחסון יכול לעזור לארגן מוצרי ילדים, בגדי תינוקות, תחתונים, גרביים וגם לכביסת בגדים. ניתן להכניס לכל מקום : ניתן להכניס את פטיש הכביסה הזה לסלון, חדר שינה, חדר אמבטיה, מרפסת, מסדרון, חדר משחק לילדים, מטבח, כל מקום שאתה רוצה. סגנון פרמטר מוצר : כל גודל העונה מימד : קוטר-גובה 12.6 אינץ חדר מסודר ונקי, עוזר לכם לחסוך יותר מקום ולארגן היטב את הדברים שלכם, תוכלו למצוא את זה מהיר לטיפים בפעם הבאה : פטיש סל הכביסה הזה עשוי להיות מקומט במהלך מעבר זמן רב בגלל אריזת דחיסה, והוא יתאושש בפרק זמן של חבילת הזמן כוללת : סל כביסה 1 x.

פרח פס פרחוני הוביל אור לילה, פנסי לילה לילדים לחדר שינה מתחברים לקיר מנורת לילה בהירות מתכווננת למדרגות לחדר שינה מסדרון חדר

*מושלם בהירות שלנו חכם לילה אורות לספק רק את הכמות הנכונה של אור ראה לאן אתה הולך בחושך מבלי שתצטרך להדלי�

קידם לננה מדבקות קיר לחג המולד הכרזת הריון מתנות לחדר שינה משתלה דקור מטבח קישוטי קיר חדר אמבטיה אוכל ויניל קל להסרה קל ליישום

ויניל מדבקת מדבקות קיר ויניל,22 אינץ ' / 40 אינץ' יכול להיות מיושם על כמעט כל נקי, חלק משטח קשה , נקי ויבש משטח